Empowerin digitaaliset teknologiat

Alan edelläkävijäyritys, jolta löytyy sekä toimialaosaaminen että teknologinen kyvykkyys

Empowerilla on 20 vuoden perinteet ja asiantuntemus digitaalisesten palveluiden ja tuotteiden kehityksestä. Erityisesti energiamarkkinaan suunnattujen palveluiden ja tuotteiden osalta digitaalinen osaamisemme on ollut alan huippua jo pitkään. Tutkimus- ja kehitystoimintamme yhdistettynä muuhun asiantuntemukseen ja osaamiseen teollisuudesta tekee konsernistamme edelläkävijän nykyisessä digitalisaatioon ja esineiden internetiin (IoT) keskittyvässä kilpajuoksussa kohti innovatiivisia ratkaisuja, joilla toteutetaan maailmanlaajuinen digitaalinen muutos.

Empowerin lähestymistapa digitaaliseen muutokseen on tutkia ja kehittää sisäisiä vahvuuksiamme (työntekijöidemme tuntemusta ja erityisosaamista toimialalta) yhdessä keskeisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kehitämmekin tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa uusia tuotteita ja palveluita, jotka täyttävät asiakkaiden tarpeet ja luovat lisäarvoa.

Innostus muoti-ilmiöiksi kasvaneiden esineiden internetin ja digitalisaation ympärillä on jossain määrin hämärtänyt käsitystä teollisuuden (agnostiseen) digitaaliseen muutokseen liittyvistä haasteista ja myös mahdollisuuksista. Esimerkiksi digitaalinen kaksonen ei automaattisesti kasvata kassavirtaa. Toisaalta esimerkiksi tehtaassa useiden yhteensopimattomien digitaalisten järjestelmien yhdistämisestä voisi olla valtava hyöty tehtaanomistajalle.

Teknologian ja liike-elämän ylettömistä puheista riippumatta antureihin, laitteisiin, yhdistettävyyteen, pilvitekniikkaan ja analytiikkaan perustuvat ratkaisut ovat kuitenkin kypsyneet, joten teollisuus 4.0 -visio voidaan viimein toteuttaa kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

Jos ratkaisut määritellään ja toteutetaan älykkäästi, niitä voidaan oletusarvoisesti käyttää maailmanlaajuisesti.

Tarkoitus.

Kehittää ja lisätä Empowerin omaa teknologiaa ja immateriaalioikeuksia, sekä luoda uusilla palveluilla ja tuotteilla lisäarvoa asiakkaillemme ja siten myös Empowerille.

Miten.

Yhdistämällä erityistä vuosien kokemuksen kautta kertynyttä teollisuus- tietoliikenne- ja energia-alan erityisosaamista teollisuusalakohtaiseen huipputason teknologiaan.