EnerimEMS

Avain tehokkaiden energiamarkkinoiden toimintaprosessien toteuttamiseen

Enerim EMS:n avulla energimarkkinoila toimijat saavat päivittäisistä toiminnoista kaiken hyödyn irti muuttuvassa toimintaympäristössä. Empower hyödyntää EnerimEMS-järjestelmää lukuisissa energia-alan älykkäissä tietopalveluissaan, mutta järjestelmää on mahdollista operoida myös itse.

Miksi EnerimEMS?

Järjestelmä on suunniteltu erityisesti energiayhtiöille ja auttaa heitä toimimaan energiamarkkinoilla tehokkaammin.

Järjestelmän dynaamisen mallin avulla muutosten hallinta on vaivatonta.

EnerimEMS on nopea asentaa ja helposti skaalattavissa tarpeiden muuttuessa.

 

Vaivaton käyttöönotto

EnerimEMS:n avulla vältetät monimutkaisen toteutusvaiheen. Järjestelmää käytetään web-selaimen kautta, eikä ohjelmistoa tarvitse asentaa erikseen. Järjestelmää on helppo ja joustava käyttää sekä huoltotoimenpiteiden, että päivittäisten toimintojen osalta.

Tietoturvallinen valinta

EnerimEMS-järjestelmä on erittäin tietoturvallinen. Kukin käyttäjä voi tarkastella vain tietoja, joihin hänelle on lisätty käyttöoikeudet. Samalla järjestelmä sisältää kattavat loki-toiminnot tietoturvan valvontaa ja analysointia varten. EnerimEMS myös täyttää Pohjoismaiden energiamarkkinoilla voimassa olevan syrjimättömyysvaatimuksen.

Joustava integraatio

EnerimEMS:n ohjelmistoarkkitehtuuri tukee useiden erillisten järjestelmien yhtäaikasta käyttöä yhdellä fyysisellä laitteella ja tietokannalla. EnerimEMS:n avulla erilaista sanomaliikennettä on helppo yhdistää myös muihin järjestelmiin. EnerimEMS sisältää energiamarkkinoille sopivan yleisen ja parametroidun tietomallin sekä siihen ja perusjärjestelmään integroidut sovellukset ylläpitoa, laskentaa, raportointia ja valvontaa varten. Mainittuja yleisiä energiamarkkinasovelluksia voi myös laajentaa asiakaskohtaisten sovellusten avulla.

Tuki useille aikavyöhykkeille

Järjestelmä tukee reaaliaikaisia toimintoja ja sitä voi käyttää samanaikaisesti useilla eri aikavyöhykkeillä. Myös tietojen siirtäminen onnistuu eri aikavyöhykkeiden välillä.

Haluatko lisätietoja?