Em360° - testisivu

Em360° - Toimitilojen mallinnus

Empowerin Em360° vie toimitilojen visuaalisen dokumentoinnin täysin uudelle, turvalliselle ja kestävälle tasolle. Palvelu mahdollistaa vierailun toimitilassa ajasta ja paikasta riippumatta - teet virtuaalikierroksen toimitilaan 360-teknologian avulla.

Miksi Em360°?

Empowerin Em360°-virtuaalikierros tarjoaa kokonaisvaltaisen kuvan toimitilasta ja mahdollistaa infran elinkaarenhallinnan toimintojen, kuten muutostöiden suunnittelun ja investointitarpeiden arvioinnin, ilman käyntiä kohteessa. 

Em360° tuo asiakkaillemme kustannussäästöjä, mahdollistaa laadukkaamman työn suunnittelun ja parantaa toimitilojen elinkaaren hallintaa.

Em360° käyttö

Em360°-ratkaisun käyttö ei edellytä erikseen hankittavia laitteita, vaan jo käytössä oleva päätelaite riittää. Em360° on Empowerin tarjoama palvelu ja se on helppo integroida yritysten olemassa oleviin järjestelmiin.

Kustannustehokas työskentely

Em360°-virtuaalikierros tarjoaa kokonaisvaltaisen kuvan toimitilasta ja mahdollistaa infran elinkaarenhallinnan toimintojen, kuten muutostöiden suunnittelun ja investointitarpeiden arvioinnin, ilman käyntiä kohteessa. Tuloksena on projektien nopea ja kustannustehokas läpivienti.

Nopea ongelmanratkaisu

Em360° parantaa kommunikaatiota ja nopeuttaa ongelmatilanteiden ratkaisua helposti tulkittavilla mallinnuksilla. Lisäksi mallinnuksen avulla toteutettava riskienhallinta parantaa toimitilan työturvallisuutta.

Pienempi hiilijalanjälki

Matkustustarpeen väheneminen mahdollistaa asiakkaidemme hiilijalanjäljen pienenemisen.

Laadukas dokumentaatio

Kertyvä data lisää ymmärrystä toimitilasta. Malliin koottu tieto antaa kohteesta tarkan kuvan, helpottaen suunnittelutyötä ja päätöksentekoa.

Haluatko lisätietoja?

Karhu Matti

Liiketoimintajohtaja, Digitaaliset ja asiantuntijapalvelut

+358 44 4252 277

matti.karhu@empower.fi

Koivuniemi Joonas

Head of Operational Excellence and New Business Development

+358 40 6417 170

joonas.koivuniemi@empower.fi

Norokorpi Otto

Digital Business Delivery Director

+358 44 425 2940

otto.norokorpi@empower.fi

Saarela Kimmo

Liiketoimintajohtaja, IoT Solutions and Digital Applications

+358 50 5967 916

kimmo.saarela@empower.fi