EmSDM

EmSDM tuotantolaitosten olosuhteiden optimointiin

EmSDM on anturiteknologiaan perustuva älykäs tuote, joka on kehitetty vaativien tuotantolaitosten olosuhteiden mittaukseen ja optimointiin. Langaton dataa keräävä ratkaisu varmistaa tehokkaan tuotannon vakioimalla tuotanto-olosuhteet ja mahdollistaa nopean reagoinnin niiden muutoksiin.

EmSDM tuottaa langattomien antureiden avulla paikallisesti tietoa vallitsevista tuotanto-olosuhteista. Antureiden lähelle asennettu tukiasema lähettää tiedon pilvipalveluun, josta se välittyy reaaliaikaisesti sekä mobiilisovellukseen kenttähenkilöstön seurattavaksi että alustalle jatkoanalysointia varten.

Miksi EmSDM?

EmSDM tarjoaa luotettavan ja reaaliaikaisen näkymän tuontanto-olosuhteista, kuten lämpötiloista. Tämän ansiosta tuotanto-olosuhteet voidaan optimoida ja varmistaa tuotannon tehokkuus ja laatu. Palvelun avulla muuttuviin tuotanto-olosuhteisiin voidaan reagoida nopeasti.

Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Palvelu on yksinkertainen, mutta ammattimainen ja soveltuu monipuolisesti erilaisiin käyttökohteisiin ja tilanteisiin.

 

Haluatko lisätietoja?