EmSightSDM

EmSightSDM tuotantolaitosten olosuhteiden optimointiin

EmSightSDM on anturiteknologiaan perustuva älykäs tuote, joka on kehitetty vaativien tuotantolaitosten olosuhteiden mittaukseen ja optimointiin. Langaton dataa keräävä ratkaisu varmistaa tehokkaan tuotannon vakioimalla tuotanto-olosuhteet ja mahdollistaa nopean reagoinnin niiden muutoksiin.

EmSightSDM tuottaa langattomien antureiden avulla paikallisesti tietoa vallitsevista tuotanto-olosuhteista. Antureiden lähelle asennettu tukiasema lähettää tiedon pilvipalveluun, josta se välittyy reaaliaikaisesti sekä mobiilisovellukseen kenttähenkilöstön seurattavaksi että alustalle jatkoanalysointia varten.

Miksi EmSightSDM?

EmSightSDM tarjoaa luotettavan ja reaaliaikaisen näkymän tuontanto-olosuhteista, kuten lämpötiloista. Tämän ansiosta tuotanto-olosuhteet voidaan optimoida ja varmistaa tuotannon tehokkuus ja laatu. Palvelun avulla muuttuviin tuotanto-olosuhteisiin voidaan reagoida nopeasti.

Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Palvelu on yksinkertainen, mutta ammattimainen ja soveltuu monipuolisesti erilaisiin käyttökohteisiin ja tilanteisiin.

 

EmSightSDM pähkinänkuoressa
Haluatko lisätietoja?