Huolto ja ylläpito

Ylläpitopalvelut vuosien kokemuksella

Tietoliikenneyhteyksien toimivuus, nopeus ja joustavuus ovat olennaisia päivittäisessä elämässämme ja edellytys innovaatioille ja uusille palveluille. Huolehdimme asiakkaidemme yhteyksistä 24/7 varmistaen datapalveluiden erinomaisen toimitusvarmuuden. Kehitämme toimintamallejamme jatkuvasti parhaan asiakaskokemuksen varmistamiseksi ja panostamme vahvasti uutta teknologiaa hyödyntäviin digitaalisiin ratkaisuihin.

Empowerin ammattitaitoinen ylläpito-organisaatio tarjoaa ennakoivan huollon palvelut, vuosihuollot sekä viankorjauspalvelut ympäri Suomen. Olemme kokenut ja joustava kumppani koko tietoliikenneverkon elinkaaren hallinnassa. Tietoverkon toimintavarmuudesta huolehtimisen lisäksi tarjoamme huolto- ja ylläpitopalveluja telematiikkaan.

Olemme laajentaneet palveluitamme operaattoreiden ennakoivissa laitetila- ja mastohuolloissa, mobiiliviankorjauksessa, runkoverkon laitteiden viankorjauksessa ja laitetilainfran kiireellisessä viankorjauksessa. Toteutamme myös kaapelinnäyttöjä. Ammattilaisemme tekevät kenttätyön osuuden paikantamalla maanalaiset kaapelit hakulaitteella ja merkitsemällä kaapelien sijainnin selkeästi, jotta kaivinkoneet osaavat varoa kaapeleja.

Asiakkaitamme ovat pääasiassa teleoperaattorit, kiinteistöomistajat ja -sijoittajat, kaupungit ja kunnat. Olemme riittävän suuri toteuttamaan ja tarpeeksi pieni välittämään.

 

Ennakoiva huolto varmistaa verkon toimitusvarmuuden

Ennakoimme vikatilanteita sekä kartoitamme ja aikataulutamme tietoliikenneinfran huoltotarpeet katkosten ennaltaehkäisemiseksi. Hyödynnämme data-analytiikkaa, minkä ansiosta saat asiakkaanamme reaaliaikaista tietoa verkon huoltotarpeista ja lisätietoa investointipäätöstesi tueksi.

Asiantuntijamme suunnittelevat ennakoivan huollon ohjelmat valtakunnallisesti sopimuksen mukaan aika- ja/tai tarveperusteisesti. Kuukausi- ja päiväkohtaiset suunnitelmat toteutamme paikallisesti alueorganisaatiossa joustavan ja tehokkaan toiminnan varmistamiseksi.

Laitetiloihin tarjoamme ennakoivaa huoltoa ja data-analytikkapalveluja hyödyntäen digitaalisia ratkaisujamme tukemaan tehokkaampaa huollon suunnittelua. Analytiikkapalveluitamme hyödyntäen asiakkaamme voivat siirtyä aikaperusteisesta huollosta tarveperusteiseen huoltoon. Empowerin Em360°-virtuaalikierros mahdollistaa infran elinkaarenhallinnan toimintojen, kuten muutostöiden suunnittelun ja investointitarpeiden arvioinnin, ilman käyntiä kohteessa. EmSightilla toteutamme analytiikkapalvelut ennakoivan huollon tueksi. Laitetiloihin asennettavien antureiden avulla tarkkailemme muun muassa tilan lämpötilaa ja kosteutta optimoidaksemme lämpötilaolosuhteet. Anturien välittämän tiedon avulla vikatilanteita voidaan ennakoida ja siten ehkäistä.

Viankorjauspalvelut 24/7

Toteutamme viankorjauspalvelut 24/7 luotettavasti ja ammattitaidolla verkkoihin, laitteisiin sekä telematiikkaan. Asiakkaanamme saat tietoa vika- ja ylläpitotöiden etenemisestä reaaliaikaisesti, kun ammattilaisemme raportoivat töiden etenemisestä suoraan kentältä.

Meillä on vuosikymmenen kokemus viankorjauspalveluista operaattoriasiakkaiden kuluttaja- ja yritysliittymistä, kupari- ja kuitukaapeliverkosta, kaapeli-TV-verkosta, runkoverkon laitteista sekä muille asiakkaille toteutuista palveluista, kuten telematiikkaan liittyvästä ennakoivasta huollosta ja viankorjauksesta.

Haluatko lisätietoja?