Liittymä- ja laiteasennukset

Asennuspalvelut aikataulussa

Toteutamme asiakkaillemme vuosittain noin 100 000 asennustyötä ympäri Suomen. Asennukset vaihtelevat kuluttajien ja yritysasiakkaiden liittymäasennuksista erilaisiin kotien ohjausjärjestelmien asennuksiin.

Asennuspalveluissa olemme luotettu kumppani asiakkaillemme, ja tänäkin vuonna olemme toimittaneet sovitun asennuspalvelun aikataulussa 99 % toimitusvarmuudella.

Tarjoamme parhaita loppuasiakaskokemuksia

Empowerin tärkeä strateginen tavoite on varmistaa asiakkaidemme menestys, minkä eteen ponnistelemme ja koulutamme henkilöstöämme. Asiakkaillemme on erittäin tärkeää, että heidän asiakkaansa ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun. Asentajiemme ollessa usein ainoa loppuasiakkaan tapaama henkilö on Empowerin rooli onnistuneen loppuasiakaskokemuksen luomisessa merkittävä. Asentajiemme osaaminen loppuasiakaskohtaamisissa onkin huippuluokkaa. Olemme saaneet runsaasti kiitosta loppuasiakkaillemme luoduista parhaista asiakaskokemuksista.

Varmuutta myös haastavissa toimintaympäristöissä

Meillä on runsaasti kokemusta liittymä- ja laiteasennuksista haastavissa ympäristöissä ja vaativissa erityisolosuhteissa. Pätevällä henkilöstöllämme on valmiudet työskennellä paikoissa, joissa toiminnalle on asetettu erityisiä vaatimuksia. Tällaisia ovat esimerkiksi rautatieympäristö, työskentely mastoissa sekä sähköasemilla, joilla toimiminen edellyttää myös pidempiaikaista tuntemusta ympäristöstä ja alueen toiminnasta.

Haluatko lisätietoja?