Rakentaminen

Tuulivoiman rakentaminen

Empowerin kattava ja pitkäaikainen kokemus tuulivoiman rakentamisesta luo erinomaisen pohjan yhteistyölle eri kokoisissa ja -typpisissä puistohankkeissa.

Olemme toimineet merkittävässä roolissa yli 800MW tuulivoimakapasiteetin rakentamisessa Suomessa ja Ruotsissa. Kokemuksemme ansiosta pystymme etsimään asiakkaidemme kanssa juuri heidän tilanteeseensa sopivat ratkaisut optimaalisen toteutuksen varmistamiseksi.

Tuulivoiman rakentamisessa erityinen vahvuutemme on puiston infran rakentaminen kokonaistoimituksena, jolloin pääurakoitsijana vastaamme tarvittavan kokonaisuuden suunnittelusta, rakentamisesta, testauksista ja käyttöönotoista.

Toimituksiimme sisältyvät:

  • puiston sisäiset tiet ja nostoalueet
  • voimaloiden perustukset
  • sisäverkon suunnittelu ja rakentaminen
  • sähköaseman suunnittelu, rakentaminen ja käyttöönotto

Tarvittaessa suunnittelemme ja rakennamme myös puiston voimajohdon.

Käytämme toimituksissamme luotettavia ja hyväksi koettuja alihankkijoita toimitusten laadun varmistamiseksi. Empowerin vahvuuksia tuulipuistohankkeissa on kymmenien vuosien kokemus suurjännitteisten sähköasemien esi- ja toteutussuunnittelusta ja asiakastoimituksista. Hallitsemme tuulipuistojen liityntävaatimukset kantaverkkoon sekä suunnittelemme ja otamme käyttöön sähköaseman osana toimitusprojektejamme. Teemme myös tarvittavat VJV2018 vaatimusten mukaiset testit tuotantolaitoksen verkkoon liittämiseksi.

Haluatko lisätietoja?