Asentajia sähkömoottorihuoltoihin ja käämintöihin vakituisiin työsuhteisiin Lappeenrantaan

Hakuaika alkaa: 01.07.2020 12:00 - Hakuaika päättyy: 14.08.2020 23:59

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme Empower Lappeenrannan toimipisteeseen sähkökonehuoltajia vakituisiin työsuhteisiin. Sähkökoneet ovat osa tulevaisuutta ja tarvitsemme kasvavaan liiketoimintaamme asentajia sähkökoneiden huoltoihin sekä käämintöihin.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja huoltokeskustöiden lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua kunnostustöihin asiakkaiden tuotantolaitoksissa erilaisten projektien parissa.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla on todella merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Tehtävänkuvaus:

Tehtävä sijoittuu Empowerin Smart Industry -palveluihin, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Työtehtäviisi kuuluvat sähkökoneiden kunnostukset yhdessä kokeneiden kollegoiden sekä esimiesten kanssa. Voit erikoistua sähkökoneiden huoltoon tai niiden käämintöihin tai vaikka molempiin tehtäviin. Moniosaaminen ja työn vaihtelevuus ovat asioita, joiden uskomme lisäävän työssä viihtymistä. Voit olla alan vankka alan ammattilainen tai vasta uran alkutaipaleella, meiltä saat tarvittavan koulutuksen tehtävässä menestymiseen.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, (esim. koneasentaja/sähköasentaja) 
  • aktiivista asennetta sekä halua oppia uutta
  • kokemusta mekaanisista laitteista sekä niiden huoltamisesta/kunnossapidosta
  • käämintätöiden osalta erittäin hyvää keskittymiskykyä  
  • ylpeyttä ja huolellisuutta omaa tekemistä kohtaan.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • aiempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta ja etenkin sähkökoneista
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.
  • olet joustava, yhteistyökykyinen ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja, jolta luonnistuu myös itsenäinen työskentely.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 14.8.2020 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Joona Kannela, puh. 040 641 7151.Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 252,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa