Automaatioalan suunnittelija ja projektinhoitaja, Inkeroinen

Hakuaika alkaa: 17.12.2019 16:00 - Hakuaika päättyy: 31.01.2020 23:59

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt automaatio-osaajia Empowerin Inkeroisten yksikköön.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa. 

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Smart Industry –liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja erilaisten projektien hoitamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Tehtävänkuvaus

Automaatio-osaajana vastaan automaatioon liittyvien projektien toteutuksesta ja tarvittaessa osallistut myös automaatiosuunnitteluun. Lisäksi osallistut ehkäisevän kunnossapidon suunniteluun ja olet osallisena myös erilaisissa laitteistojen elinjaksoihin liittyvissä tehtävissä.

Lisäksi olet osa tiimiä, jonka tehtävänä on huolehti tehtaan käyttövarmuuden ylläpidosta ja sen kehittämisestä. Osallistut myös jatkuvaan toiminnan kehittämiseen.

Voit olla jo urallasi edennyt osaaja tai uraasi aloitteleva tulevaisuuden tekijä. Tehtävässä työskentelet paperi- tai kartonkitehtaalla.

Toivomme sinulta:

  • insinöörin tutkintoa tai muuten hankittuja vastaavia taitoja
  • automaatiojärjestelmien ja kenttäautomaation osaamista
  • prosessiteollisuuden tuntemista.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • kykyä ja halua itsenäiseen työskentelyyn
  • halu kehittyä tehtävässä ja kehittää tehtävää
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2020 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa tulosyksikön päällikkö Matti Saarainen, puh. +358 408493591.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa