Database Specialist, Oulu, Helsinki

Hakuaika alkaa: 25.03.2019 13:00 - Hakuaika päättyy: 30.04.2019 23:59

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! 

Haemme joukkoomme kokenutta tietokanta-asiantuntijaa Ouluun tai Helsinkiin. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Energy Intelligence -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Olemme mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus

Tietokanta-asiantuntijana toimit osana arkkitehtuuri- ja infratiimiä. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa vahvaksi energia-alan tietojärjestelmä- ja ohjelmistoasiantuntijaksi voimakkaasti kehittyvällä toimialalla. Tukenasi monipuolisessa työtehtävässä toimii inspiroiva ja osaava tiimimme.

Odotamme sinulta

  • Hallitset hyvin tietokantarakenteet ja SQL syntaksin

  • Kykenet analysoimaan ja optimoimaan tietokantojen suorituskykyä

  • Omaat PostgreSQL DBA -tason osaamisen

Lisäksi toivomme sinulta

  • RedHat Linux ja/tai Windows Server admin -tason osaamista

  • MongoDB osaamista

Tyytyväinen asiakas ja laadukas työ ovat sinulle kunnia-asioita ja olet työssäsi tavoitteellinen ja aikaansaava. Ratkaisukeskeinen ja yhteistyötä edistävä tapasi toimia herättää luottamusta niin asiakkaassa, yhteistyökumppanissa kuin omassa tiimissä. Sinulla on alalle soveltuva yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia.

Otatko haasteen vastaan?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.4.2019 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of R&D Pekka A Pietilä, puh. +358 44 425 3341.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa