Finance Manager

Hakuaika alkaa: 03.12.2019 16:00 - Hakuaika päättyy: 16.12.2019 23:59

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt Empowerin operatiiviseen kassanhallintaan ja sen ennustamiseen Finance Manageria vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa kannustavassa työympäristössä mukavien työkavereiden kanssa. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Tehtävänkuvaus

Finance Managerina päävastuullasi on yrityksen kassan ja likvidien varojen päivittäinen operointi. Lisäksi fasilitoit ja ennustat kassavirtaa sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä yhdessä liiketoimintayksiköiden Business Controllereiden kanssa. Olet myös operatiivisessa kanssakäymisessä rahoituskumppaniemme ja hankintaosaston kanssa. Osallistut hallitusraportointiin yhdessä CFO:n kanssa.

Tehtävä on erinomainen uramahdollisuus dynaamisessa liiketoimintaympäristössä jo jonkin verran relevanttia työkokemusta kartuttaneelle osaajalle.

Toivomme sinulta:

  • kaupallista talouspohjaista korkeakoulutason koulutusta
  • relevanttia työkemusta vähintään 2–3 vuotta yksityisen sektorin yrityksessä
  • intohimoa digitaalisuutta ja matemaattisuutta kohtaan
  • hyvää englannin kielen taitoa
  • kokemusta Baswaren P2P järjestelmästä.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa: 

  • hyvät vuorovaikutus- ja projektinjohtamistaidot
  • kyky ennustaa ja arvioida talouden tulevia näkymiä
  • kansainvälinen työkokemus
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Finance Managerina työskentelet osana Empowerin Finance and Business Controlling Leadership -tiimiä, joka vastaa konsernin ja sen yhtiöiden taloudesta. Raportoit tehtävässäsi Empowerin CFO:lle.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.12. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura.

Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Mari Leiste, puh. +358 50 5676 121, ke 11.12 klo 9.00-10.00 sekä to 12.12. klo 15.00-16.00.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 252,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa