Full Stack Developers, Oulu / Tampere / Rovaniemi

Hakuaika alkaa: 30.10.2018 15:00 - Hakuaika päättyy: 30.11.2018 23:59

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa!

Haemme ketterän ohjelmistokehityksen ammattilaisia ja potentiaalisia tulevaisuuden tähtiä suunnittelemaan ja toteuttamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja osana Digitaalisten alustojen vauhdikasta tuotekehitystiimiämme. Liity siis joukkoomme kehittämään tulevaisuuden energiaekosysteemiä! Empowerissa pääset rakentamaan ICT-infrastruktuuria tulevaisuuden uusiutuvaan energiajärjestelmään yhdessä alan huippuosaajien kanssa.

Empower on energia-alan johtava toimija ja edelläkävijä. Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Energy Intelligence –liiketoimintaan, missä autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Kehitämme yhdessä toimialan huippujen ja kansainvälisten tutkimuslaitosten kanssa tulevaisuuden energiajärjestelmän liiketoimintaprosesseja ja kestäviä energiaratkaisuja, jo tänään.

Älykkäät sähköverkot tarvitsevat älykkäitä sovelluksia ja sähkömarkkinat niitä tukevia tietojärjestelmiä. Meillä pääset jättämään kädenjälkesi voimakkaasti kehittyvän energia-alan murrokseen ja kehittämään Empowerin huippuluokan tietojärjestelmiä, tietoliikenneyhteyksiä sekä palvelukokonaisuuksia. Empowerin tarjoamien modulaaristen tuotteiden suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen kehitys ja ylläpito tapahtuu Suomessa. Työtä tehdään tiimeissä käyttäen ketteriä menetelmiä.

Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä kehitystiimien ja tuoteomistajien kanssa.

Tarjoamme sinulle

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi energia-alan tietojärjestelmä- ja ohjelmistoasiantuntijaksi. Tarjoamme sinulle mielekkään ja monipuolisen työn voimakkaasti kehittyvällä toimialalla, inspiroivan ja osaavan tiimin tuella.

Toivomme sinulta

 • Tunnet omaksesi C#-kielen
 • Kykenet tekemään itsenäisiä ratkaisuja osana kehitystiimiä
 • Tiedät mitä hyvä käytettävyys, suorituskyky sekä tietoturva tarkoittavat
 • Ymmärrät integraatioiden merkityksen laajoissa tietojärjestelmäympäristöissä ja tunnet yleisimmät integraatiotekniikat
 • Osaat hahmottaa isoja kokonaisuuksia ja jakaa sen sovelluksen eri kerroksien toiminteiksi
 • Arvostamme osaamista myös seuraavista:
  • REST API/JSON
  • HTML5, JavaScript, Java, React, Node.js
  • Tietojärjestelmäarkkitehtuuri (SOA)
  • PostgreSQL sekä MongoDB
  • Windows- ja Linux-palvelinympäristöt

  Tyytyväinen asiakas ja laadukas työ ovat sinulle kunnia-asioita ja olet työssäsi tavoitteellinen ja aikaansaava. Ratkaisukeskeinen ja yhteistyötä edistävä tapasi toimia herättää luottamusta niin asiakkaassa, yhteistyökumppanissa kuin omassa tiimissä. Sinulla on alalle soveltuva yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia.

  Otatko haasteen vastaan?

  Jos kiinnostuksesi heräsi, älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä, vaan lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.11.2018 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura.

  Lisätietoja tehtävistä antaa Pekka A Pietilä, puh. +358 44 425 3341, pekka.a.pietila@empower.fi.

  Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. www.empower.fi

  Hae työpaikkaa