Hitsari / levyseppä, Hamina

Hakuaika alkaa: 08.08.2019 14:00 - Hakuaika päättyy: 31.08.2019 23:59

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! 

Haemme hitsareita/levyseppiä vakituiseen työsuhteeseen Haminaan. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Smart Industry -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme tuotantolaitosten käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Tehtävänkuvaus

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset teollisuuden hitsaus- ja teräsrakennetyöt eri hitsausmenetelmillä. Tehtävässä huolehdit, että työnjälkesi on siistiä sekä asianmukaista ja ymmärrät laadun merkityksen. Sinun on myös mahdollista olla osana liikkuvaa ryhmäämme, jolloin pääset työskentelemään asiakkaidemme tuotantolaitoksissa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista töistä

  • monipuolista osaamista eri hitsausmenetelmillä

  • piirustusten lukutaitoa

  • oma-aloitteisuutta 

  • hitsausluokat katsotaan eduksi, ei välttämätöntä

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • aikaisempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta 

  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

  • olet joustava, yhteistyökykyinen ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja, jolta luonnistuu myös itsenäinen työskentely.

Otatko haasteen vastaan?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.8.2019 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Mikko Peltola, puh. 040 641 7154.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa