HR trainee, Helsinki

Hakuaika alkaa: 04.02.2019 10:00 - Hakuaika päättyy: 17.02.2019 23:55

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt reipasta ja oma-aloitteista HR traineeta Helsinkiin.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Empower Groupin henkilöstöpalvelujen kuusihenkinen tiimi tukee esimiehiä ja työntekijöitä erilaisissa työsuhdeasioissa ja HR-prosesseissa sekä toimii tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien, kuten työterveyshuollon ja palkanlaskennan kanssa. Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisen yrityksen HR:ään ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi henkilöstöhallinnon tehtäväkentällä.

Harjoittelupaikka sopii parhaiten opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle. Harjoittelu on kokopäiväinen ja palkallinen. Tarvittaessa voit myös aloittaa työskentelyn joustavasti opintojen ohessa tuntityöntekijänä. Harjoittelu alkaa talvella 2019 tai sopimuksen mukaan ja sen kesto on noin 6 kuukautta.

Tehtävänkuvaus

HR traineen tehtäviin kuuluu avustaminen eri HR-järjestelmien hallinnoinnissa. Työssäsi pääset tutustumaan useisiin käyttämiimme HR-järjestelmiin, joihin saat opastuksen työn ohessa. Avustat Empowerin eri koulutusprosesseissa ja osallistut HR-raportointiin sekä sen kehittämiseen. Lisäksi pääset avustamaan esimiehiä rekrytointiprosesseissa ja ylläpitämään Empowerin eLearning-järjestelmää.

Työpäivät ja -tehtävät ovat monipuolisia ja pääset kehittämään työtäsi kiinnostuksesi ja kykyjesi mukaan.

Toivomme sinulta:

  • olet opintojesi loppusuoralla tai uraasi aloitteleva HR-osaaja
  • hyviä organisointitaitoja, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
  • sujuvaa Office-ohjelmien osaamista
  • positiivista ja innostunutta asennetta, jotka näkyvät tavassasi tarttua uusiin haasteisiin.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • et häkelly toisinaan hektisessä työympäristössä, vaan kykenet pitämään fokuksen ja priorisoimaan tehtäviä
  • oma-aloitteinen ja vastuullinen työskentely sekä joustavuus
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.2.2019 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Mikäli olet kiinnostunut, hae pian, aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat työsuhdepäällikkö Mikko Oikariselta, puh. +358400946329, 7. ja 12.2.2019 klo 13 – 14.


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa