ICT-asiantuntija

Hakuaika alkaa: 21.11.2018 09:00 - Hakuaika päättyy: 21.12.2018 09:00

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt ICT-asiantuntijaa Helsinkiin, Ouluun tai Harjavaltaan.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Energy Intelligence -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Olemme mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus

ICT-asiantuntijan tehtävässä olet osa Infraratkaisut-tiimiä, jonka tehtävänä on tuottaa kapasiteetti- ja tietoliikennepalvelut liiketoimintayksiköillemme XaaS-palvelujen tuottamiseksi energiasektorin asiakkaillemme. Tulet osallistumaan palvelin- ja tietokantaympäristöihin liittyviin tehtäviin ja näkisimme mielellämme sinulla olevan annettavaa myös tietoliikennepuolelle.

Toivomme sinulla olevan:

 • vähintään AMK-tutkinto tietotekniikasta
 • useamman vuoden kokemus vaativien palvelinjärjestelmien määrittelystä, käyttöönotosta ja ylläpidosta. Korkean käytettävyyden ratkaisut ovat keskeisiä palveluillemme.
 • hyvät tiedot Redhat Linux- ja Windows Server –käyttöjärjestelmistä
 • käytännön taitoja korkean käytettävyyden PostgreSQL- ja/tai Mongo-tietokannoista
 • osaamista tietoliikenneratkaisuista (IP-verkot, palomuurit, vpn-tunnelit yms.)
 • aktiivisuutta, palveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä
 • paineensietokykyä
 • sujuva englannin kielen taito.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa, kun:

 • haluat oppia uutta
 • olet luonteeltasi ratkaisukeskeinen ja yhteistyötä edistävä
 • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan? Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.12.2018 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Haatainen, puh. +358 44 425 2231, timo.haatainen@empower.fi. Parhaiten tavoitettavissa 11. ja 13.12.2018.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa