Järjestelmäasiantuntija, Helsinki

Hakuaika alkaa: 04.01.2019 12:00 - Hakuaika päättyy: 20.01.2019 23:55

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt järjestelmäasiantuntijaa Helsinkiin.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan tietoliikenteen toimitusvarmuudesta ja tietoliikenneverkkojen uusiutumisesta Suomessa ja Baltiassa. Olemme mukana tietoliikennesektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Järjestelmäasiantuntijan tehtävässä osallistut sähköverkon kaukokäyttölaitteiden (paikallisautomaatio- ja tietoliikenneyhteydet) asennus- ja kunnossapitotehtäviin. Olet osa tiimiä, jonka tehtävänä on huolehtia jakeluverkkojen etävalvontayhteyksien käytettävyydestä ja kunnossapidosta.

Tehtävässä työskentelet Uudellamaalla olevilla sähkönjakelun asemilla.

Toivomme sinulta:

 • tietoliikenne-, automaatio- tai sähköalan ammatillista koulutusta
 • ajokorttia B (mieluiten BC+e)
 • masto- ja pylvästyöskentelykykyä (antenniasennukset)
 • matkustusvalmiutta
 • oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • yhteistyökykyä ja joustavuutta.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa

 • kokemusta tietoliikennelaitteista ja -verkoista
 • kokemusta sähköverkkojen kaukokäyttölaitteistoista (ala-asemat)
 • kokemusta sähköasennuksista (virransyöttölaitteet)
 • kokemusta yleis- tai antennikaapeloinneista
 • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Eero Lehto, puh. 044 425 2545, arkisin klo. 8.00 -15.00 7. – 29.1. välisenä aikana.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa