Kesätyö 2019: Digitaalisten palveluiden kehittäjä

Hakuaika alkaa: 22.01.2019 08:00 - Hakuaika päättyy: 25.02.2019 23:55

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa!

Haemme ensi kesäksi seuraamme Digitaalisten palveluiden kehittäjää Tampereelle tai muuhun Empowerin toimipaikkaan ympäri Suomen. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Empower-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä työskentelet Kunnossapito ja palvelut -liiketoiminta-alueen digitaalisten palveluiden kehittäjänä. Empower kehittää ja tarjoaa asiakastarpeista lähteviä digitaalisia palveluita sähköverkkoympäristössä, joiden lähtökohtana on mahdollistaa asiakkaidemme tuotanto-omaisuuden parempi käytettävyys, toiminnan tehokkuus sekä tuottaa parempaa aktiivista työturvallisuutta. Tehtäviisi kuuluu asiakaskontaktit, digiprojektien suunnittelu ja toteutus. Työssäsi avustat digitaalisten palveluiden muuta tiimiä.

Osallistut käytännön IoT-ratkaisujen kokonaisvaltaiseen asiakastoteutukseen aina kentällä tapahtuvista asennuksista päätelaitteelta tapahtuvaan seurantaan.

Haemme tehtävään henkilöä, joka kykenee pitkäjänteiseen työhön, tunnistaen samalla digitaalisen toimintaympäristön tarjoamat uudet mahdollisuudet, innovaatiot ja ideat. Tehtävä sopii erittäin hyvin sähkövoimatekniikan opiskelijalle, jolla hyvä käsitys sähkönjakeluympäristöistä ja jolla on kokemusta ja mielenkiintoa IoT –teknologiratkaisuista. Et myöskään pelkää tarvittaessa tarttua käytännön töihin kenttäolosuhteissa.

Toivomme sinulta:

 • tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja – sähkövoimatekniikan opintoja (DI/AMK)
 • kokemusta ja mielenkiintoa kehittää IoT – teknologiaratkaisuja
 • vahvaa tietojärjestelmä- ja O365 -osaamista
 • englannin kielen sujuvaa osaamista
 • ajokorttia

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

 • Raspberry pi tai Arduino harastuksena tai tositarkoituksella
 • asiakaspalvelu- ja yhteistyöhenkisyys
 • hyvä organisointikyky
 • rohkeus tarttua uusiin tehtäviin
 • mielenkiinto ohjelmistokehitykseen
 • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Lähetä hakemuksesi 25.02.2019 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Software Solutions Engineer Pyry Lehtimäki, puh. +358 40 641 7188 & kunnossapitopäällikkö Otto Norokorpi, puh. +358 44 425 2940

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa