Kesätyö 2019: Harjoittelija Energy Market Solutions -yksikköön

Hakuaika alkaa: 22.01.2019 08:00 - Hakuaika päättyy: 15.03.2019 23:55

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa!

Haemme ensi kesäksi seuraamme harjoittelijaa Harjavaltaan, Tampereelle tai Porvooseen. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Empower-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Energy Intelligence -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Olemme mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus

Tehtävänäsi on tuottaa energiamarkkinapalvelujamme asiakasrajapinnassa. Työskentelet asiakkaillemme tuotettujen palvelujen, kuten sähkönhankinnan suunnittelun, taseselvityksen ja laskutuspalveluiden parissa. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä niin asiakkaiden kuin asiantuntijoiden kanssa.

Toivomme sinulta:

• energiamarkkinoiden perusteiden tuntemusta etenkin tukkumarkkinoiden näkökulmasta
• soveltuva sähkötekniikan tai energia-alan koulutusta (yliopisto / AMK)
• englannin kielen taitoa.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

• palveluhenkisyys
• analyyttinen ote
• koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Lähetä hakemuksesi 15.03.2019 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura.

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Energy Market Solutions Pekka Pietilä, puh. +358 44 425 3434.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa