Kesätyö 2019: IT TRAINEE

Hakuaika alkaa: 01.03.2019 13:00 - Hakuaika päättyy: 31.03.2019 23:55

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa!

Haemme joukkoomme IT traineeta Helsinkiin ja Tampereelle kesäksi 2019. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Tarjomme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Empower-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna olevat harjoittelupaikat sijoittuvat Empowerin konsernihallintoon, jonka toiminta kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Tuotamme energia-, tietoliikenne- ja teollisuudenalan palveluita neljän liiketoimintayksikkömme voimin:

  • Connectivity vastaa kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta digitaalisia työkaluja hyödyntäen.
  • Energy Intelligence tarjoaa palveluita koko energiasektorin arvoketjuun, huolehtien energia-alan datavirroista ja transaktoista älykkäiden ohjelmistojen avulla.
  • Smart Industry kehittää digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaa tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.
  • Power vastaa sähkönjakelu- ja voimansiirtoverkkojen sekä sähköasemien ja tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Avoinna on kolme kesätyöpaikkaa.

IT Trainee kesätyö 1: tehtävänäsi on toimia osana Infrastructure-tiimiä, joka tuottaa IT:n alusta-, kommunikaatio-, tietoliikenne- ja työasemapalvelut kaikissa konsernin toimintamaissa. Osallistut IT-projekteihin ja toimit yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Osallistut toisen ja kolmannen tason tukitehtäviin sekä niiden kehittämiseen.Työ sijoittuu Helsinkiin.

IT Trainee kesätyö 2: tehtävänäsi on toimia osana ohjelmistokehitystiimiä joka kehittää, tuottaa ja ylläpitää ohjelmistopohjaisia ratkaisuja konsernille. Osallistut IT-ja ohjelmistokehitysprojekteihin yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Työ sijoittuu Helsinkiin tai Tampereelle.

IT Trainee kesätyö 3: tehtävänäsi on toimia osana Integraatio ja ohjelmistorobotiikka tiimiä joka kehittää, tuottaa ja ylläpitää ratkaisuja konsernille. Osallistut RPA SW ja Integraatio kehitysprojekteihin yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Työ sijoittuu Helsinkiin tai Tampereelle.

Toivomme sinulta:

Edellytämme tehtäviin valituilta kesätyöntekijöiltä vähintään kahden vuoden teknisiä korkeakouluopintoja sekä aikaisempaa kokemusta esimerkiksi IT-tukitehtävistä. Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle. Teet mielelläsi työtä osana tiimiä ja aktiivinen viestintä tiimin sisällä ja työyhteisössä on luontevaa. Työtehtävät voivat päivän mittaan vaihdella joten joustavuus ja rakentava asenne muutoksiin arvostetaan.

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi 31.3. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat kesätyö 1 antaa Henri Jacobsson, +358 40 545 1899, kesätyö 2 Stefan Wiklund +358 40 721 2936 tai Kimmo Saarela +358 50 596 7916 ja kesätyö 3 Tomi Liimatainen +358 40 5008 364.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa