Kesätyö 2019: Kesätyöntekijöitä sähköasemien ja sähkönjakelujärjestelmien kunnossapitoon

Hakuaika alkaa: 22.01.2019 08:00 - Hakuaika päättyy: 25.02.2019 23:55

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa!

Haemme ensi kesäksi seuraamme kesätyöntekijöitä sähköasemien kunnossapitoon Hämeenlinnaan, Lappeenrantaan ja Harjavaltaan.

Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Empower-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Osallistut sähköasemien ja teollisuuden sähkönjakelujärjestelmien kunnossapitotehtäviin sekä tarvittaessa erilaisiin pieniin rakentamistöihin. Voit olla jo urallasi edennyt osaaja tai uraasi aloitteleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen ja halua kehittyä ja menestyä työssäsi.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa sähköalan koulutusta kuten sähkö-, energia- tai automaatiokoulutusohjelman mukaista koulutusta
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä oppia sekä kehittää toimintaa
  • matkustusvalmiutta
  • B-ajokorttia
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Täytä hakemus 25.2.2019 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikön päälliköt Heikki Roivainen - Hämeenlinna 0406417442, Sami Erjansalo - Lappeenranta, 040 641 7879, Samuli Lajunen - Harjavalta

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.

Empower on palveluyritys, joka rakentaa ja huoltaa sähkö- ja tietoliikenneverkkoja, kunnossapitää tehtaita ja voimalaitoksia sekä toimittaa tietojärjestelmiä ja palveluratkaisuja energiasektorille. Yhtiö palvelee yli sadalla paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 243 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa