Kesätyö 2019: Kunnossapidon harjoittelijoita Lappeenrantaan

Hakuaika alkaa: 22.01.2019 08:00 - Hakuaika päättyy: 22.02.2019 23:55

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa!

Haemme ensi kesäksi seuraamme harjoittelijoita Empower Lappeenrannan toimipisteeseen. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Empower-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Smart Industry -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Tehtävänkuvaus

Kyseisessä tehtävässä pääset osallistumaan laitehuoltoihin osaamisesi mukaan. Haemme harjoittelijoita sähkömoottorihuoltoon sekä muiden mekaanisten laitteiden huoltotöihin. Osaamisesi mukaan pääset toimimaan joko itsenäisesti tai sitten ryhmässä.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, koulu voi olla myös kesken (esim. koneasentaja tai sähköasentaja)
  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
  • teknisten kuvien lukutaitoa.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Lähetä hakemuksesi 22.2 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtajat Jari Toitturi (sähkömoottorit) puh. 044 425 2857 ja Antero Tuononen (mekaaninen laitehuolto) 040 772 0186.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa