Kesätyö 2019: Valvomo-operaattori, Porvoo

Hakuaika alkaa: 22.01.2019 08:00 - Hakuaika päättyy: 25.02.2019 23:55

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa!

Haemme ensi kesäksi seuraamme valvomo-operaattoria Porvooseen Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Empower-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Energy Intelligence -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Olemme mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä työskentelet Empowerin Porvoon toimipisteen valvomossa. Valvomostamme tuotetaan tasehallinnan ja kaupankäynnin palveluita pohjoismaisille energiamarkkinoiden toimijoille. Lisäksi valvomostamme valvotaan ja ohjataan yli 50 vesivoimalaitosta ympäri Suomen sekä valvotaan sähköverkkoja, johdetaan keskeytyksiä ja selvitetään sähköverkon häiriötilanteita.

Osana valvomohenkilökuntaa vastaat Empowerin energiamarkkinapalveluiden asiakkaina olevien yhtiöiden sähkö- ja maakaasutaseiden hallinnasta ja kaupankäynnistä pörsseissä

Toivomme sinulta:

  • valmiutta kolmivuorotyöskentelyyn
  • korkeakoulu- tai yliopisto-opintojasoveltuvin osin, korkeakouluopinnot sähkövoima- tai energiatekniikan alalta katsotaan eduksi
  • kokemus valvomotyöskentelystä ja energiamarkkinoista katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • ongelmanratkaisukyky, aloitteellisuus ja palveluhenkisyys
  • ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Lähetä hakemuksesi 25.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Valvomopäällikkö Marko Taipale, puh. +358 44 425 4808.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa