Kesätyö 2020: Energia-alan valvomotyöntekijä, Porvoo

Hakuaika alkaa: 22.01.2020 15:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2020 23:59

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! 

Haemme ensi kesäksi joukkoomme valvomotyöntekijää PorvooseenMeillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana joustavaa työryhmäämme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Empower-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Energy Intelligence -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Olemme mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä työskentelet Empowerin Porvoon toimipisteen 24/7 valvomossa. Valvomostamme tuotetaan tasehallinnan ja kaupankäynnin palveluita pohjoismaisille energiamarkkinoiden toimijoille. Lisäksi valvomostamme valvotaan ja ohjataan yli 50 vesivoimalaitosta ympäri Suomen sekä valvotaan sähköverkkoja, johdetaan keskeytyksiä ja selvitetään sähköverkon häiriötilanteita.

Osana valvomotiimiä vastaat nykyaikaisilla työkaluilla Empowerin energiamarkkinapalveluiden asiakkaina olevien yhtiöiden sähkö- ja maakaasutaseiden hallinnasta ja kaupankäynnistä eri pörsseissä.  

Toivomme sinulta: 

  • valmiutta kolmivuorotyöskentelyyn
  • korkeakoulu/AMK-opintoja energia- tai sähkövoimatekniikan alalta
  • kokemus valvomotyöskentelystä ja energiamarkkinoista katsotaan eduksi
  • hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa: 

  • ongelmanratkaisukyky, aloitteellisuus ja palveluhenkisyys
  • yhteistyökyky ja joustavuus
  • hyvä paineensietokyky
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä! 

Lähetä hakemuksesi 28.2.2020 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa valvomopäällikkö Teuvo Jouhten, puh. +358 40 641 7486.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa.


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 252,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa