Kesätyö 2020: Kesätyönjohtaja, Hamina

Hakuaika alkaa: 27.01.2020 12:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2020 23:59

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt kesätyönjohtajaa Empower Haminan toimipisteeseen.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla on todella merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Tehtävä sijoittuu Empowerin Smart industry -palveluihin, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Tehtävänkuvaus

Kesätyönjohtajana tehtävinäsi on päivittäisen tuotannon pyörittäminen yhdessä osaavien kollegoiden ja työntekijöiden kanssa. Empower Haminan yksikkö keskittyy koneistus- ja levytöihin sekä teollisuuden komponenttien huoltoihin ja kunnostuksiin. Kesätyönjohtajana toimit ohjaavana henkilönä 15-20 henkilön ryhmälle ja sinulla on aina toimihenkilökollega auttamassa ja tukemassa uusissa haasteissa.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta esimiestyöstä
  • aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja konepajaympäristöstä
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä aikatauluttaa sinulle osoitetut työtehtävät
  • hyvää tiimihenkeä 
  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
  • tinkimättömyyttä työturvallisuudessa

Tehtävässä menestymistä edesauttaa

  • positiivinen ja eteenpäin vievä asenne
  • joustavuus ja hyvät asiakaspalvelutaidot
  • halu oppia ja kehittää

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä! 

Lähetä hakemuksesi 28.2 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Joonas Rantala, 044 425 3371, joonas.rantala@empower.fi. 


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 252,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa