Kesätyö 2020: Kunnossapidon kesätyöntekijöitä, Hamina

Hakuaika alkaa: 27.01.2020 13:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2020 23:59

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! 

Haemme ensi kesäksi seuraamme harjoittelijoita konepajallemme Empower Haminan toimipisteeseen. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Empower-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Smart Industry -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Tehtävänkuvaus

Kyseisessä tehtävässä pääset osallistumaan levy- ja hitsaustöihin. Levy- ja hitsaustyöt liittyvät teollisuuden laitteiden huolto- ja korjaustöihin sekä kokonaan uusien rakenteiden valmistukseen. Osaamisesi mukaan toimit itsenäisesti tai ryhmässä. Kesätyöt ovat kokoaikaisia, ja niiden kesto on 3–6 kuukautta. Meillä on mahdollisuuksiesi mukaan halu tarjota myös sopimuksen jatkoa kesän jälkeen.

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, koulu voi olla myös kesken
  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
  • huolellista työnjälkeä ja ammattiylpeyttä tekemisestäsi
  • teknisten kuvien lukutaitoa.
  • työturvallisuus- ja tulityökorttia.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • oma-aloitteisuus
  • laajempi kokemus hitsaustöistä ja mahdolliset hitsauspätevyydet
  • positiivinen asenne
  • halu oppia uutta
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä! 

Lähetä hakemuksesi 28.2 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Jussi Koirikivi, puh. +358 40 641 7791

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa.


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 252,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa