Kesätyö 2020: Kunnossapidon kesätyöntekijöitä, Lappeenranta

Hakuaika alkaa: 27.01.2020 13:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2020 23:59

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! 

Haemme ensi kesäksi seuraamme kesätyöntekijöitä Empower Lappeenrannan toimipisteeseen. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Empower-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Smart Industry -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Tehtävänkuvaus

Haemme kesätyöntekijöitä sähkömoottorihuoltoon sekä muiden teollisuudessa käytössä olevien mekaanisten laitteiden huoltotöihin. Osaamisesi ja koulutuksesi mukaan voit toimia molemmilla tai vain toisella puolella. Mikäli sinulla on mielenkiintoa, haluamme tarjota mahdollisuuden laajentaa osaamistasi. Kokemuksestasi riippuen voit toimia joko itsenäisesti tai ryhmässä. Mahdollisuuksien mukaan haluamme myös tarjota sopimuksen jatkoa kesän jälkeen.

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä.

Toivomme sinulta: 

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, koulu voi olla myös kesken (esim. koneasentaja tai sähköasentaja)
  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
  • huolellista työnjälkeä ja ammattiylpeyttä tekemisestäsi
  • teknisten kuvien lukutaitoa.
  • työturvallisuus- ja tulityökorttia, sähkömoottoripuolelle myös sähkötyöturvallisuuskorttia
  • aiempaa kokemusta teollisuuden laitteiden kunnostuksista.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä! 

Lähetä hakemuksesi 28.2 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtajat Jari Toitturi (sähkömoottorit) puh. 044 425 2857 ja Antero Tuononen (mekaaninen laitehuolto) 040 772 0186 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa.


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 252,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa