Kesätyö 2020: Voimajohto-asentaja, Harjavalta ja Seinäjoki

Hakuaika alkaa: 22.01.2020 15:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2020 23:59

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! 

Haemme ensi kesäksi seuraamme voimajohtoasentajia Harjavaltaan ja Seinäjoelle. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Empower-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Voimajohtoasentajan tehtävässä osallistut monipuolisiin tehtäviin ja olet osa tiimiä, jonka tehtävänä on huolehtia voimajohtojen kunnossapidosta.

Tehtävässä työskentelet voimajohtokunnossapidon erilaisissa tehtävissä, usealle eri verkkoyhtiölle. Työ sisältää kiipeämistä, korkealla työskentelyä ja luonnossa liikkumista. Haemme myös maadoitusmittaajia, tarkastus- ja suunnitelmamittausten tekoon. Työ on matkatyötä Suomessa.

Toivomme sinulta: 

  • ajokorttia, vähintään BE
  • työturvallisuus- ja Sätky(SFS 6002) -kortteja
  • kokemusta ulkotöistä
  • kokemusta korkealla työkentelystä.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • pidät luonnossa liikkumisesta ja työskentelystä
  • pidät matkustamisesta
  • tekninen osaaminen
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä! 

Lähetä hakemuksesi 28.2. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Paavo Kaija, puh. +358 44 425 3443.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa.


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 252,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa