Koneasentajia/laitehuoltajia vakituiseen työsuhteeseen Lappeenrannan yksikköön

Hakuaika alkaa: 29.06.2020 07:00 - Hakuaika päättyy: 17.07.2020 23:59

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme Empowerille vakituisiin työsuhteisiin koneasentajia/laitehuoltajia Empower Lappeenrannan yksikköön. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla on todella merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Tehtävänkuvaus:

Tehtävä sijoittuu Empowerin Smart Industry -palveluihin, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset teollisuuden laitehuollot/koneasennustyöt Empowerin huoltokeskuksessa sekä asiakkaiden tuotantolaitoksissa yhdessä kokeneiden kollegoiden sekä esimiesten kanssa. Pidät huolta siitä, että työnjälkesi on siistiä sekä asianmukaista ja ymmärrät laadun merkityksen. Empowerin asiakaskunta koostuu monesta eri teollisuuden alasta, joten pääset työskentelemään erittäin monipuolisessa ja opettavassa ympäristössä.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta / kokemusta vastaavista töistä
  • kokemusta teollisuudesta ja teollisuuden laitekannasta
  • oma-aloitteisuutta 
  • hitsausosaaminen katsotaan eduksi, ei pakollinen
  • ylpeyttä ja huolellisuutta omaa tekemistä kohtaan

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • koet yrityksemme arvot omaksesi.
  • matkustusvalmistus, n. viikon mittaiset komennukset.
  • olet joustava, yhteistyökykyinen ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja, jolta luonnistuu myös itsenäinen työskentely.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.7.2020 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura

Lisätietoja tehtävästä antaa työnsuunnittelija Jussi Pääkkönen, puh. 040 641 7822


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 252,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa