Kunnossapitoasentaja, Lappeenranta

Hakuaika alkaa: 11.09.2020 10:00 - Hakuaika päättyy: 11.10.2020 23:00

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt henkilöä kunnossapitoasentajan tehtävään Lappeenrannan yksikköömme.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa. 

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja järjestelmien käyttövarmuudesta.

Tehtävänkuvaus

Kunnossapitoasentajan tehtävässä osallistut sähköverkon sekä teollisuuden sähkölaitteistojen kunnossapitotehtäviin, pääpainona sähköasemaympäristöön liittyvät kunnossapitotyöt ja kehityshankkeet. Olet osa tiimiä, jonka tehtävänä on huolehtia sähköasemalaitteiston (20kV-400kV) kunnonhallinnasta nykyaikaisin menetelmin yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Työtehtäväsi sijoittuvat pääosin Kaakkois-Suomen alueelle.

Toivomme sinulta:

  • sähköalan koulutusta
  • ajokorttia, vähintään B (BE kortista on hyötyä tehtävässä)
  • kokemusta sähkönjakelulaitteistojen huollosta, rakentamisesta tai automaatiosta
  • kiinnostusta erilaisiin sähköteknisiin mittauksiin
  • kykyä itsenäiseen vastuulliseen työskentelyyn
  • joustavuutta ja tiimihenkeä.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • tehtävään soveltuva työkokemus
  • halu ottaa asioista selvää ja kehittyä
  • hyvät yhteistyö-ja vuorovaikutustaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille tehtävään, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Lähetä hakemuksesi 11.10.2020 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Vesa Mäkelä, vesa.makela@empower.fi, puh. +358 40 641 7922.Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Empower on osa Enersense International Oyj:tä, ja vuonna 2019 Enersense-Empower-konsernin pro forma -liikevaihto oli noin 213 miljoonaa euroa. Konserni työllistää yhteensä noin 2400 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa