Mittariasentaja, Helsinki

Hakuaika alkaa: 30.08.2019 12:00 - Hakuaika päättyy: 22.09.2019 23:59

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt työntekijöitä kaukolämpömittariasentajan tehtävään Helsinkiin. 

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa. 

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Smart Industry -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Tehtävänkuvaus

Tehtäviisi kuuluvat kaukolämpöverkon asiakasmittauksien asennukset ja niiden huoltotyöt pääasiassa Helsingin ja Espoon alueilla. Arvostamme asiakasmittauksien tuntemusta ja asiakaspalvelutaitoja. Työ on liikkuvaa, joten hakijalta edellytämme ajokorttia.

Toivomme sinulta: 

  • Tinkimätöntä työturvallisuusasennetta

  • Soveltuvaa koulutusta (sähköasentaja/automaatioasentaja)

  • Soveltuvaa työkokemusta

  • Matkustusvalmiutta

Tehtävässä menestymistä edesauttaa: 

  • Joustavuus

  • Asiakaspalvelutaidot

  • Perustason tietotekniset valmiudet

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.9. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Ilkka Kaurola, puh. +358 50 312 0586


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 252,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

                                            

Hae työpaikkaa