Myyntipäällikkö Helsinkiin

Hakuaika alkaa: 09.05.2019 14:00 - Hakuaika päättyy: 31.05.2019 23:59

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt myyntipäällikköä Energy Intelligence –liiketoiminnan Asiakkuudet-yksikköön Helsinkiin.

Haluatko tulla myymään energiamarkkinoiden palvelujamme Suomeen ja muihin Pohjoismaihin sekä hoitamaan nimettyjä avainasiakkuuksia kansainvälisessä organisaatiossamme?

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa. 

Empowerin Energy Intelligence -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Olemme mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus

Myyntipäällikkönä tehtävänäsi on myydä energiamarkkinoiden palveluita uusille ja nykyisille asiakkaille Suomessa ja muissa Pohjoismaissa sekä hoitaa ja kehittää nimettyjä avainasiakkuuksia. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaiden kuin Empowerin myynnin, tuotepäälliköiden ja asiantuntijoiden kanssa. 

Toivomme sinulta: 

  • kokemusta palvelumyynnistä B2B-asiakkaille
  • aktiivisuutta, myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä
  • vahvaa Suomen ja Pohjoismaiden energiamarkkinoiden tuntemusta ja käytännön kokemusta varsinkin sähkön fyysisen toimitusprosessin ja tukkumarkkinoiden osalta.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • yhteistyökyky, joustavuus ja into uuden oppimiseen
  • soveltuva sähkötekniikan, energia-alan tai kaupallisen alan ylempi korkeakoulututkinto 
  • hyvä englannin ja ruotsin kielen taito, muun kielitaidon ollessa eduksi
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.5. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jarmo Roiha, jarmo.roiha@empower.fi tai puh. 0400 245043 (to 23.5. klo 9–10 ja ma 27.5. klo 15–16)

Empower on palveluyritys, joka rakentaa ja huoltaa sähkö- ja tietoliikenneverkkoja, kunnossapitää tehtaita ja voimalaitoksia sekä toimittaa tietojärjestelmiä ja palveluratkaisuja energiasektorille. Yhtiö palvelee yli sadalla paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa