Myyntipäällikkö tuulivoimapalvelujen myyntiin, Tampere/Helsinki

Hakuaika alkaa: 08.04.2019 11:00 - Hakuaika päättyy: 26.04.2019 23:59

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt Myyntipäälliköä tuulivoiman pariin.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Power-liiketoimintaan. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa. Olemme tuulivoimasektorin johtava palvelutoimittaja Suomessa ja menestyksellisten asiakasprojektien myötä toimintamme on laajentunut myös Ruotsiin.

Tehtävänkuvaus

Myyntipäällikön tehtävässä tulet vastaamaan Empowerin tuulivoimasektorin vaativien myynti-projektien läpiviennistä yhdessä osaavan tiimimme kanssa. Toimipisteesi voi sijaita Tampereella tai Helsingissä. Pääset myös kehittämään uusiutuvan energian palveluportfoliotamme asiakaslähtöisesti, sillä vastaat nimetyistä asiakassuhteista ja uusien asiakkaiden hankinnasta. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla.

Toivomme sinulta:

  • Useamman vuoden kokemusta ja näyttöä vastaavista myyntitehtävistä

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. DI/AMK insinööri

  • Suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidosta on hyötyä 

  • Tuulivoimasektorin tuntemus ei ole välttämätön, mutta katsotaan hakijalle eduksi

Tehtävässä menestymistä edesauttaa: 

  • Asiakasorientoitunut toimintatapa ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia 

  • Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot


Otatko haasteen vastaan? Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 26.4.2019 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Pekka Pitkämö, puh. +358 44 425 2240.

 


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa