Palveluvastaava, Helsinki, Hämeenlinna tai Kuopio

Hakuaika alkaa: 11.12.2019 10:00 - Hakuaika päättyy: 09.02.2020 23:59

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt työntekijää palveluvastaavaksi Helsinkiin, Hämeenlinnaan tai Kuopioon

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa. 

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Energy Intelligence -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Olemme mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun. 

Tehtävänkuvaus

Palveluvastaavana työskentelet osana Smart Meter Operations –tiimiä toimittamassa maan parasta mittauspalvelua verkkoyhtiöasiakkaillemme. Toimit asiantuntijana ylläpitämässä AMM järjestelmiä, monitoroit palvelutason toteutumista, ratkaiset mittalaitteiden kuuluvuuteen liittyviä haasteita sekä annat parasta mahdollista asiakaspalvelua niin verkkoyhtiöasiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemme. Tehtäväsi sisältää myös yhteydenpitoa asiakkaisiin palvelutason raportoinnissa ja toimit tiiviissä yhteistyössä Mittauksen Laadunhallinnan sekä järjestelmäkehityksen kanssa.

Voit olla alalle suuntautuva vastavalmistunut tekijä tai vuosien kokemuksen kerryttänyt ammattilainen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä vahvaksi alan asiantuntijaksi kiinnostavan ja haasteellisen työn parissa voimakkaasti kehittyvällä toimialalla osaava tiimi rinnallasi. Empowerilla pääset vaikuttamaan tulevaisuuden ICT-infrastruktuuriin yhdessä alan huippuosaajien kanssa.

Toivomme sinulta:

  •                      kokemusta energia alan asiantuntijatehtävistä
  •                      sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  •                      tehtävään soveltuvaa sähkön- tai tietotekniikan alan koulusta
  •                      luontevaa tietotekniikan- ja tietojenkäsittelytaitoa

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  •                      kokemus etäluentajärjestelmistä ja älymittareista
  •                      ymmärrys sähkön- tai energiamittauksen perusteista
  •                      hyvät asiakaspalvelu ja kommunikointitaidot
  •                      hyvät havainto- ja päättelytaidot sekä halu etsiä ratkaisuja.
  •                      joustavuus ja hyvät tiimityöskentelytaidot
  •                      koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Tarjoamme sinulle alan johtavan palveluyrityksen kokemuksen, mahdollisuuden kehittyä ammattitaitoisessa ympäristössä ja tehtäviä kehittyvien energiamarkkinoiden parissa. Meillä pääset tuottamaan toimialamme parhaita asiakaskokemuksia dynaamisessa ja innovatiivisessa ympäristössä. Meille turvallinen, hyvinvoiva, avoin ja kannustava työyhteisö on tärkeää.

Täytä hakemus 9.2.2020 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Antti Oksanen, antti.oksanen@empower.fi puh. +358503120587 ti 28.1.2020 klo 9 – 10.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 252,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa