Projektipäällikkö, 110kV - 400kV sähköasemaprojektit

Hakuaika alkaa: 13.03.2020 14:00 - Hakuaika päättyy: 19.04.2020 23:59

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa!

Sähköasemaliiketoimintamme laajentuessa haemme uusia projektipäälliköitä vastaamaan sähköasemahankkeidemme toteuttamisesta.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jonka merkityksellisyys korostuu – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna olevat tehtävät sijoittuvat Empowerin Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Projektipäällikkönä olet vastuussa 110-400kV sähköasemaprojektien laadukkaasta ja tuloksellisesta toteutuksesta. Hankkeiden vetovastuun lisäksi rooliisi kuuluu myös muun muassa toimia myyntitiimin tukena uusien hankkeiden tarjouslaskennassa.

Toivomme sinulta: 

  • aktiivista ja asiakaslähtöistä toimintaotetta

  • kokemusta infraprojektien vetämisestä, kokemus sähköverkkoliiketoiminnasta katsotaan hakijalle eduksi

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/insinööri)

  • kykyä itsenäiseen vastuulliseen työskentelyyn

  • talousosaamista ja tulosvastuu-ajattelua.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa: 

  • oma-aloitteisuus, halu oppia uutta sekä kehittää toimintaa

  • hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot

  • esimieskokemus katsotaan eduksi

  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Työhönottopaikkana ensisijaisesti Oulu, Seinäjoki, Harjavalta, Tampere tai Helsinki, mutta myös muut Empowerin toimipisteet voivat tulla kyseeseen.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.4.2020 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Antti Keskinen p. 044 425 2194, antti.keskinen@empower.fi. 


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto on noin 240 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1 500 henkilöä. www.empower.fi 

Hae työpaikkaa