Projektipäällikkö

Hakuaika alkaa: 26.02.2019 09:00 - Hakuaika päättyy: 28.03.2019 09:00

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt projektipäällikköä Asiakasprojektit-tiimiin. Työhönottopaikka voi olla Oulu, Jyväskylä, Tampere tai Helsinki.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Energy Intelligence -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Olemme mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus

Projektipäällikönä vastaat asiakkaille toimitettavien projektien läpiviennistä ja koordinoinnista projektin tavoitteiden ja aikataulun puitteissa.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, toimitustiimin myyntiorganisaation ja tuotehallinnon kanssa.

Toivomme sinulta:

  • muutaman vuoden kokemusta projektipäällikön tehtävistä
  • ketterien- ja perinteisten projektihallintamenetelmien tuntemusta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista
  • tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa

Energia-alan tuntemus helpottaa tehtäviin perehtymisessä, mutta vielä tarkeämmin

tehtävässä menestymiseen vaikuttaa:

  • positiivinen asenne
  • oma-aloitteisuus ja aktiivinen ote käsillä oleviin työtehtäviin
  • hyvät neuvottelutaidot
  • kiinnostus kehittää toimintamalleja yhteistoiminnassa muiden projektipäälliköiden kanssa
  • että koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.3.2019 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Customer Projects, Anne Suomela, puh. +358 40 572 2988.


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa