Projektoija / Suunnittelija, Oulu

Hakuaika alkaa: 28.06.2019 13:00 - Hakuaika päättyy: 18.08.2019 23:59

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt Projektoijaa Ouluun.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on  merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan tietoliikenteen toimitusvarmuudesta ja tietoliikenneverkkojen uusiutumisesta Suomessa ja Baltiassa. Olemme mukana tietoliikennesektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus
 
 Projektoijan työtehtäviisi kuuluu pääasiallisesti operaattoreiden verkkojen ja palveluiden projektinhallinta, työnjohto- ja suunnittelutehtävät. Osana työtehtäviä ovat resurssisuunnittelu sekä liiketaloudellisten tavoitteiden toteutumisen varmistaminen. Suunnittelutehtävät sisältävät pääasiassa televerkon suunnittelua sekä töiden aikataulutusta ja rakennuttamista. Toimit myös asentajien teknisenä tukena.

Tehtävässä työskentelet Empowerin Pohjois-Suomen alueella, palvellen eri operaattoreita ja muita alan toimijoita.

Toivomme sinulta:

  • aikaisempaan kokemusta vastaavista tehtävistä
  • teknistä osaamista televerkon kenttätöistä ja verkostotopologian tuntemusta
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (teknikko, insinööri) tai vastaavan tiedon omaksumista kokemuksen kautta

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • oma-aloitteellisuus ja joustavuus
  • kehityshakuisuus
  • englanninkielen taito
  • koet yrityksemme arvot omaksesi

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.08.2019 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Heidi Paukkunen, puh. 044 425 4332.


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa