Sähkö- ja automaatioasentaja vesivoimaan, Joensuu (Pamilo)

Hakuaika alkaa: 31.12.2018 13:00 - Hakuaika päättyy: 20.01.2019 23:55

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme Empowerille vakituiseen työsuhteeseen vesivoiman kunnossapito- ja käyttötehtäviin sähkö- ja automaatioasentajaa Pamilon vesivoimalaitokselle Joensuuhun.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla on todella merkitystä - toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Tehtävänkuvaus:

Tehtävässä työskentelet päivävuorossa Pamilon vesivoimalaitoksella. Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Smart Industry -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset teollisuuden kunnossapito-, huolto- ja asennustehtävät Empowerin asiakkaan vesivoimalaitoksella. Tehtävässä työskentelet yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta (ammattikoulu tai AMK)
  • kokemusta teollisuuden kunnossapidosta
  • logiikoiden ja automaatiojärjestelmien tuntemusta
  • ajokorttia
  • valmiutta olla mukana varallaoloringissä.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • kun koet yrityksemme arvot omaksesi
  • hyvä fyysinen peruskunto
  • hitsaustaito ja kokemus mekaanisen kunnossapidon töistä
  • olet joustava, yhteistyökykyinen ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja, jolta luonnistuu myös itsenäinen työskentely.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.1.2019 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikön päällikkö Jonne Lassila, puh. 044 4254 827 sekä työnjohtaja Mika Kinnunen, puh. 044 4252 261

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa