Sähkö- ja automaatioasentaja vesivoimaan, Raasepori

Hakuaika alkaa: 12.02.2020 13:00 - Hakuaika päättyy: 15.03.2020 23:59

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme vakituiseen työsuhteeseen vesivoiman kunnossapito- ja käyttötehtäviin sähkö- ja automaatioasentajaa Raaseporiin.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla on todella merkitystä - rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Tehtävänkuvaus:

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Smart Industry-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset teollisuuden kunnossapito-, huolto- ja asennustehtävät Empowerin asiakkaiden vesivoimalaitoksilla. Tehtävässä työskentelet kiinteässä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Työskentelet päivävuorossa pääasiassa Uudenmaan alueella.

Toivomme sinulta:

 • tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta (ammattikoulu tai AMK)
 • kokemusta teollisuuden kunnossapidosta
 • logiikoiden ja automaatiojärjestelmien tuntemusta
 • ajokorttia
 • matkustusvalmiutta
 • valmiutta työskennellä tarvittaessa hälytystöissä iltaisin ja viikonloppuisin soittorinkiperiaatteella.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

 • kun koet yrityksemme arvot omaksesi
 • kokemus voimalaitosympäristöstä
 • hyvä fyysinen peruskunto
 • hitsaustaito ja kokemus mekaanisen kunnossapidon töistä
 • olet joustava, yhteistyökykyinen ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja, jolta luonnistuu myös itsenäinen työskentely.

Otatko haasteen vastaan?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.3.2020 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jonne Lassila, puh. 044 4254 827

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 252,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa