Sähköasemien suojarele- ja järjestelmäkoestajia, useita paikkakuntia

Hakuaika alkaa: 26.02.2019 11:00 - Hakuaika päättyy: 31.03.2019 23:59

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt työntekijöitä sähköasemien suojarele- tai järjestelmäkoestajan tehtävään.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Tehtävä sijoittuu Empowerin Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Suojarele/järjestelmäkoestajan päätehtävänä on vastata 400 kV - 20 kV sähköasemien käyttöönotto- ja määräaikaiskoestuksista eri puolilla Suomea. Tehtävät koostuvat erilaisista sähkönsiirron suojausjärjestelmien ja asema-automaatiojärjestelmien testauksista ja käyttöönotoista.

Voit olla joko kokenut alan ammattilainen tai sinulla on halu kehittyä sellaiseksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi innovatiivisessa ja tukea antavassa työyhteisössä. Työhönottopisteesi on neuvoteltavissa.

Toivomme sinulta:

  • sähkövoimatekniikan koulutusta (teknikko, insinööri, diplomi-insinööri)
  • kykyä vastuulliseen työskentelyyn sekä yksin että tiimissä
  • matkustusvalmiutta ja halua tehdä pääsääntöisesti matkatyötä
  • motivaatiota oppia erilaisia järjestelmiä ja halua kehittyä sähköasemien moniosaajaksi.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • hyvät IT-valmiudet ja kyky omaksua erilaisten sovellusten ja mittalaitteiden käyttöä
  • kiinnostus sähköteknisiin järjestelmiin
  • halu työskennellä projektiluontoisessa työssä
  • rohkeus tarttua vaativampaankin haasteeseen
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.3. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura.

Lisätietoja tehtävästä antaa koestuspäällikkö Tuomas Kekki, puh. 040 641 7617, tuomas.kekki@empower.fi.


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa