Sähköasentajia sähköasemien kunnossapitoon, Satakunta

Hakuaika alkaa: 05.10.2018 09:00 - Hakuaika päättyy: 30.11.2018 23:55

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt sähköasentajia sähköasemien kunnossapitoon.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Sähköasemien kunnossapitoasentajan päätehtävänä on vastata 400 kV - 20 kV sähköasemien kunnossapidosta. Tehtävät koostuvat erilaisista sähköasemien laitteiden määräaikaishuolloista, tarkastuksista ja mahdollisista viankorjaustehtävistä.

Voit olla joko kokenut alan ammattilainen tai sinulla on halu kehittyä sellaiseksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi innovatiivisessa ja tukea antavassa työyhteisössä. Työhönottopisteesi on Harjavallan yksikkömme.

Toivomme sinulta:

  • sähköasentajan koulutusta (aikaisempi kokemus sähköasematöistä katsotaan eduksi)
  • kykyä vastuulliseen työskentelyyn sekä yksin että tiimissä
  • matkustusvalmiutta
  • motivaatiota oppia erilaisia järjestelmiä ja halua kehittyä sähköasemien moniosaajaksi.
  • varallaolovalmiutta

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • hyvät IT-valmiudet ja kyky omaksua erilaisten sovellusten ja mittalaitteiden käyttöä
  • kiinnostus sähköteknisiin järjestelmiin
  • rohkeus tarttua vaativampaankin haasteeseen
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.11.2018 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Samuli Lajunen, puh. 044 425 2187, samuli.lajunen@empower.fija kunnossapitopäällikkö Otto Norokorpi, puh. 044 425 2940, otto.norokorpi@empower.fi


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa