Suunnittelun projektipäällikkö

Hakuaika alkaa: 11.04.2019 13:00 - Hakuaika päättyy: 03.05.2019 23:59

Oletko projektihallinnan ammattilainen, joka omaa hyvät vuorovaikutustaidot niin suullisesti kuin kirjallisestikin?

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt suunnittelun projektipäällikköä voimajohtojen suunnitteluhankkeisiin Suomessa. Tehävä sijoittuu ensisijaisesti Harjavaltaan, mutta myös muut toimipisteemme ovat mahdollisia.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässäsi työskentelet voimajohtojen yleissuunnitteluyksikössä. Oman tiimisi lisäksi olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja viranomaisiin. Tehtävässä saat tiimisi tuen sekä perehdytyksen alan toimintoihin. 

Osaamistaustastasi riippuen toimit voimajohtojen yleissuunnitteluhankkeiden projektipäällikkönä. Tehtäväsi liittyvät lupa- ja sopimusasioiden sekä maankäytön ja teknisen suunnittelun hoitamiseen. Tehtävässä menestyminen ei edellytä sähköteknistä kokemusta. Osaamistaustastasi riippuen voit myös kasvaa projektipäälliköksi suunnittelijan tehtävän kautta.

Toivomme sinulta: 

  • Soveltuvaa koulutusta ja mielellään muutaman vuoden työkokemusta

  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta asiakasrajapinnasta

  • Kykyä omaksua erilaisia suunnitteluohjelmistoja

  • Vastuullista ja tuloshakuista asennetta

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • Paikkatieto-osaaminen

  • Ymmärrys maankäytön laeista ja sopimusasioista

  • Täsmällinen ja huolellinen työtapa

  • Innovatiivinen ja kehityshakuinen asenne

  • Halu oppia uutta ja kehittää uusia ratkaisuja

Otatko haasteen vastaan?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.5. 2019 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Janne Ruohola, puh. +358 44 425 2144
Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. www.empower.fi

Hae työpaikkaa