Teräsrakennesuunnittelija

Hakuaika alkaa: 05.12.2018 14:00 - Hakuaika päättyy: 23.12.2018 23:59

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt työntekijää vahvistamaan infra- ja maanrakennussuunnitteluamme!

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävässä vastuullasi ovat pääasiallisesti sähköasema- ja voimajohtoprojektien teräsrakenteiden suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät, mutta pääset työskentelemään myös uusiutuviin energialähteisiin liittyvien projektien parissa. Lisäksi pääset vaikuttamaan työkalu- ja toimintatapojen kehittämiseen ja osallistut hankkeiden tarjousvaiheen määrittelyihin.

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa (Insinööri AMK/Diplomi-insinööri tai vastaava) koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta suunnittelutehtävistä. Suunnittelutyökalut (Bentley Microstation, Autodesk-tuotteet) ovat sinulle tuttuja. Työotteesi on itsenäinen ja olet halukas kehittämään sekä itseäsi että toimintaa ympärilläsi. Suomen ja englannin kielen taitosi ovat sujuvat. Tehtävän hoitamisen kannalta kokemus lujuuslaskennasta ja rakenteiden optimoinnista on etu, samoin ruotsin kielitaidosta on hyötyä. Olet myös valmis matkustamaan ajoittain työmaille.

Toimipaikkasi on jokin Empowerin toimipisteistä Suomessa, esim. Helsinki, Oulu, Tampere, Harjavalta tai vaikkapa Turku. Toimipaikkojemme yhteystiedot löydät täältä: https://www.empower.eu/contact-us/offices.html

Otatko haasteen vastaan? Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 23.12. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennesuunnittelun päällikkö Mikko Paakkunainen, puh. +358407782791, mikko.paakkunainen@empower.fi. Mikon saat kiinni tarvittaessa myös Whatsappilla!


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa