Tietoliikenneasentaja, Kuopio ja Mikkeli

Hakuaika alkaa: 18.03.2020 09:00 - Hakuaika päättyy: 03.04.2020 23:59

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt tietoliikenneasentajia Kuopioon ja Mikkeliin paikkakunnalle.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa. 

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan tietoliikenteen toimitusvarmuudesta ja tietoliikenneverkkojen uusiutumisesta Suomessa ja Baltiassa. Olemme mukana tietoliikennesektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiallisesti tietoliikenneverkkojen liittymä- ja laiteasennustyöt sekä viankorjaustehtävät. Tehtävässä työskentelet pääasiassa Pohjois-Savon alueella.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (tietoliikenneasentaja tai vastaava), sähköpuolen koulutus katsotaan eduksi
  • aikaisempaan kokemusta vastaavista tehtävistä
  • teknistä osaamista kenttätöissä ja kykenemistä itsenäiseen työskentelyyn
  • vähintään B-ajokorttia
  • valmiutta päivystykseen sekä varallaoloon

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • halu oppia ja kehittyä
  • asiakaslähtöisyys
  • oma-aloitteellisuus ja joustavuus
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pe 3.4.2020 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Partanen, Manager, Installation and Maintenance,  puh. +358 40 641 7204.


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 252,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa