Toimialajohtaja, Oulu, Tampere, Seinäjoki tai Helsinki

Hakuaika alkaa: 08.09.2020 10:00 - Hakuaika päättyy: 04.10.2020 23:59

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt voimajohtorakentamisen toimialajohtajaa Ouluun, Tampereelle, Seinäjoelle tai Helsinkiin.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Toimalajohtajana johdat voimajohtorakentamisen yksikköä asetetun strategian, tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti.

Tehtävässä työskentelet 110kV-400kV voimajohtojen rakentamisen johtajana. Asiakkainamme ovat sähkönsiirtoverkkoja omistavat sähköverkkoyhtiöt Suomessa.

Toivomme sinulta:

  • teknisen alan (insinööri tai DI) koulutusta
  • kokemusta projektien johtamisesta energia- tai Infra-alalta sekä esimiestyöstä
  • sujuva suomen ja englannin kielitaito.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • strateginen ajattelu, kyky toteuttaa strategisia suunnitelmia ja tuottaa liiketoiminnan tuloksia
  • kyky johtaa muutosta
  • kokemus suunnittelusta, kehittämisestä ja johtamisesta
  • henkilöstöjohtamistaidot, inspiroit muita tekemään parhaansa
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 4.10.2020 osoitteessa https://www.enersense.jobs/en//jobs/toimialajohtaja-2749. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, haethan pian?

Lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Uusimäki, Recruiter, Enersense International Oyj, +358 (0)40 569 5300, terhi.uusimaki@enersense.com.Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Empower on osa Enersense International Oyj:tä, ja vuonna 2019 Enersense-Empower-konsernin pro forma -liikevaihto oli noin 213 miljoonaa euroa. Konserni työllistää yhteensä noin 2400 henkilöä. www.empower.fi