Tuoteomistaja, Oulu

Hakuaika alkaa: 08.01.2019 13:00 - Hakuaika päättyy: 20.01.2019 23:55

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt Tuoteomistajaa Ouluun.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Energy Intelligence -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Olemme mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi energia-alan tietojärjestelmä- ja ohjelmistoasiantuntijaksi mielekkään ja monipuolisen työn parissa voimakkaasti kehittyvällä toimialalla inspiroivan ja osaavan tiimin tuella.

Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Tuoteomistajana:

 • Toimit tuotekehitystiimin vetäjänä
 • Olet osa ketterää kehitystiimiä ja osallistut käyttötapausten kuvaamiseen ja testaamiseen
 • Kykenet tekemään itsenäisiä ratkaisuja osana kehitystiimiä
 • Olet kiinnostunut automaatiotestauksesta ja sen kehittämisestä

Toivomme sinulta:

 • Kokemusta tietojärjestelmäprojekteista
 • Tietojärjestelmäarkkitehtuurien tuntemusta
 • Tietokantojen tuntemusta (PostgreSQL, MongoDB)

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

 • Energiamarkkinoiden tuntemus
 • Hyvät yhteistyötaidot
 • Ratkaisukeskeinen ja yhteistyötä edistävä toimintatapa
 • Koet yrityksemme arvot omaksesi

Otatko kanssamme haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Kokoaikainen tehtävä alkaa mahdollisimman pian alkuvuodesta 2019 sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haku on auki 20.1.2019 saakka. Lisätietoja tehtävästä antaa Empowerin rekrytointikumppani Recruitment Consultant, Tuija Ryynänen, puh. +358 40 673 4485 / tuija.ryynanen@sharper.fi.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi