Työmaapäällikkö, Tampere, Seinäjoki, Kajaani, Harjavalta tai Oulu

Hakuaika alkaa: 27.02.2019 13:00 - Hakuaika päättyy: 31.03.2019 23:55

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt työmaapäällikköä Tampereelle,Seinäjoelle, Kajaaniin, Harjavaltaan tai Ouluun.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Työmaapäällikkönä vastaat voimajohtoprojektien (110-400 kV) turvallisuudesta, laadullisesta sekä tuloksekkaasta johtamisesta kansainvälisessä ja dynaamisessa toimintaympäristössä.

Toivomme sinulta:

  • voimajohto-osaamista
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri/rakennusmestari/teknikko tai vastaava)
  • näyttöjä onnistuneista rakennusprojektien päivittäisjohtamisesta
  • asiakaslähtöistä toimintatapaa
  • matkustus-/komennusvalmiutta
  • englannin kielen taitoa.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • rakennusteknistä osaamista (maanrakennus, betonirakenteet ja teräsrakenteet)
  • joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
  • hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • halua kehittyä ja kehittää toimintaasi.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.3.2019. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Sivonen / Project Portfolio Manager +358 40 641 7568, mikko.sivonen@empower.fi.


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa