Työnjohtaja, Hamina

Hakuaika alkaa: 15.04.2019 14:00 - Hakuaika päättyy: 10.05.2019 23:59

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Haminan toimipisteeseen.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla on todella merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Tehtävä sijoittuu Empowerin Smart Industry -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme tuotantolaitosten käyttövarmuuden ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseksi ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Tehtävänkuvaus

Työnjohtajana tehtävänäsi on päivittäisen tuotannon pyörittäminen yhdessä osaavan tiimin kanssa. Empower Haminan yksikkö keskittyy koneistus- ja levytöihin sekä teollisuuden komponenttien huoltoon ja kunnostukseen. Työnjohtajana toimit esimiehenä 15-20 henkilön ryhmälle.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta esimiestyöstä

  • aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja konepajaympäristöstä

  • oma-aloitteisuutta ja kykyä aikatauluttaa sinulle osoitetut työtehtävät

  • hyvää tiimihenkeä 

  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn

  • tinkimättömyyttä työturvallisuudessa

Tehtävässä menestymistä edesauttaa

  • positiivinen sekä myyntihenkinen asenne

  • joustavuus ja hyvät asiakaspalvelutaidot

  • halu oppia ja kehittyä

Otatko haasteen vastaan?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.5.2019 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Joonas Rantala, 044 425 3371, joonas.rantala@empower.fi. Joonaksen tavoittaa parhaiten tiistaisin ja torstaisin klo 12-16 välisenä aikana.Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. www.empower.fi

Hae työpaikkaa