Vanhempi asiantuntija, Harjavalta tai Tampere

Hakuaika alkaa: 16.05.2019 11:00 - Hakuaika päättyy: 02.06.2019 23:59

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme vanhempaa asiantuntijaa energiamarkkinoiden palvelutuotantoon ensisijaisesti Harjavallan tai Tampereen toimipisteeseen.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa. 

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Energy Intelligence –liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus

Vanhemman asiantuntijan tehtävässä osallistut energiamarkkinamuutosprojekteihin, kehität energianhallintajärjestelmiämme ja tuotteitamme sovellusrajapinnassa, vastaat palvelutuotannon käyttöönottoprojekteista sekä toimit päivittäispalveluorganisaation tukena.

Olet osa Customer solutions -tiimiä, jonka päätehtävänä on mallintaa ja ylläpitää asiakkaan palvelutuotekokonaisuus energiatietojärjestelmiin. Tiimimme toimii yhteistyössä asiakkaidemme, päivittäispalvelun, tuotehallinnan, myynnin ja järjestelmäkehityksen kanssa. Hyväntuulisessa ja tehokkaassa tiimissämme on 10 energia-alan asiantuntijaa 5 eri paikkakunnalla.

Odotamme sinulta: 

  • vankkaa energiamarkkinatuntemusta
  • energiamarkkinoille soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • kyvykkyyttä johtaa tuloksellisesti isojakin muutosprojekteja
  • kokemusta työskentelystä energianhallintajärjestelmän sovellusrajapinnassa
  • hyvää englannin kielen taitoa ruotsin kielen taidon ollessa etu

Tehtävässä menestyminen vaatii: 

  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • palveluhenkisyyttä
  • kykyä hallita asiakkaan palvelukokonaisuutta sekä aktiivista otetta palvelun jatkuvaan kehittämiseen asiakkaan toimintaympäristö huomioiden
  • koet yrityksemme arvot omaksesi

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 2.6. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura

Lisätietoja tehtävästä antaa Salla Nyberg, puh. +358 44 425 2119 päivittäin klo 14 – 16.


Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Hae työpaikkaa