Varastohenkilö / maalari Lappeenrantaan

Hakuaika alkaa: 06.11.2018 09:00 - Hakuaika päättyy: 23.11.2018 23:55

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt varastohenkilöä/maalaria vakituiseen työsuhteeseen Lappeenrannan toimipisteeseen.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Tehtävä sijoittuu Empowerin Smart Industry -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen ja vastaamme pitkäaikaisten asiakkaidemme tuotantolaitosten sopimuspohjaisesta kokonaiskunnossapidosta, ylläpidosta ja käyttövarmuudesta.

Tehtävänkuvaus

Varastohenkilönä/maalarina työtehtäviisi kuuluu huollossa olevien komponenttien pesu sekä valmiiden komponenttien maalaaminen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu saapuvien tavaroiden vastaanotto sekä valmiiden tavaroiden lähettäminen. Sinulla on myös mahdollisuus päästä osallistumaan muihin tuotannon töihin osaamisesi mukaan. Työtehtävät eivät edellytä varastohenkilön tai maalarin koulutusta, vaan järjestämme koulutuksen ja opastuksen työtehtäviin.

Toivomme sinulta

  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä aikatauluttaa sinulle osoitetut työtehtävät
  • hyvää tiimihenkeä.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa

  • positiivinen asenne
  • joustavuus ja hyvät asiakaspalvelutaidot
  • halu oppia uutta
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 23.11. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Haastatteluja käydään jo hakuaikana, ja paikka täytetään mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Joonas Rantala, puh. 044 425 3371, joonas.rantala@empower.fi. Parhaiten hänet tavoittaa tiistaisin ja torstaisin klo 12–16 välisenä aikana.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi
Hae työpaikkaa